Tervo Groepsoverzicht Cosmetica

Vakkundige en gediplomeerde medewerkers van TERVO

Vakkundige en gediplomeerde medewerkers van TERVO kunnen u van een advies op maat voorzien.

Ahava, ontstaan vanuit de fascinatie voor de Dode Zee

Ahava, ontstaan vanuit de fascinatie voor de Dode Zee.

Purity Herbs, vanuit de pracht en zuiverheid van de Ijslandse natuur

Purity Herbs, vanuit de pracht en zuiverheid van de IJslandse natuur.

Louis Widmer, vaak dermatologisch geadviseerd en bij TERVO ongeveer 10% voordeliger

Louis Widmer, vaak dermatologisch geadviseerd en bij TERVO
ongeveer 10% voordeliger.

Tervo Gezondheidswinkel Cosmetica

Natuurlijk NATUURLIJK

De huid is een belangrijk orgaan van het menselijk lichaam. Het is bovendien een afspiegeling van iemands gesteldheid. De basis is en blijft dat een goede gezondheid, dus ook voor de huid, begint met goede voeding. Maar ook de uiterlijke bescherming en verzorging van uw huid verdient zeker aandacht en zorgvuldigheid. In een, vaak ondoorzichtig, scala aan aanbod en een enorme invloed van de media moet u maar proberen te bepalen welke producten goed voor u zijn. Bij TERVO kunnen gediplomeerde medewerkers u altijd van een advies op maat voorzien. Daarbij heeft TERVO een verantwoorde selectie gemaakt van, voornamelijk, natuurlijke cosmeticamerken. Juist NATUURLIJK vind men bij TERVO erg belangrijk. Immers uw huid is onderhevig aan allerlei invloeden van buitenaf. Een extra reden dus om allerlei toevoegingen in bad- en doucheproducten en cosmetica zoveel mogelijk te mijden. Dit geldt voor zonnecosmetica, maar zeker ook voor de dagelijkse reiniging en verzorging van uw huid.
De producten van het merk AHAVA, Herbreeuws voor liefde, zijn ontstaan uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor deze verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten.
Trots is men bij TERVO ook op het merk PURITY HERBS. Deze, dagelijks te gebruiken verzorgingslijn kent zijn oorsprong in de pracht en zuiverheid van de Ijslandse natuur, met haar weelderige aanbod aan kruiden, en is 100% natuurlijk.
Ook het merk Annemarie Börlind onthoudt zich van schadelijke stoffen en synthetische geuren. Ook hier realiseert men zich dat verschillende huidtypes en huidbeelden speciale, en soms individuele, verzorging behoeft.
Het merk LOUIS WIDMER, wat vaak geadviseerd wordt in de dermatolgie, is bij TERVO ongeveer 10% goedkoper dan bij de gemiddelde aanbieder in België.