Tervo Groepsoverzicht Eyelove

Een enorm assortiment monturen waarbij er maandelijks ca 35 wijzigen aan de hand van de laatste brilmode

Een enorm assortiment monturen waarbij er maandelijks ca 35 wijzigen aan de hand van de laatste brilmode.

 

Met zeer geavanceerde apparatuur wordt er een GRATIS oogmeting gedaan

Met zeer geavanceerde apparatuur wordt er een GRATIS oogmeting gedaan.

 

kwaliteit van het gezichtsvermogen en een optimaal draagcomfort

De hoek van uw nieuwe bril wordt bepaald ten opzichte van uw gelaat. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het gezichtsvermogen en een optimaal draagcomfort.

 

Tervo Gezondheidswinkel Cosmetica

Een bril op sterkte voor maar € 49.00
of een multifocale bril voor maar € 99.00
(in beide gevallen kan het ook een zonnebril op sterkte zijn)

EYELOVE en TERVO te Baarle-Nassau werken samen.

Een bril moet modieus zijn, hij moet u het maximale zicht- en/of leescomfort bieden, maar een bril moet zeker ook bij u passen en comfortabel dragen. De samenwerking tussen EYELOVE en TERVO maakt dit mogelijk.
De samenwerking tussen EYELOVE en TERVO maakt dit mogelijk.

Hoe werkt deze vorm van samenwerking?

EYELOVE koopt een enorm assortiment monturen in bij de bron. Door deze grootschalige inkoop is EYELOVE leidend in de relatie met haar producenten als het gaat om de kwaliteit, de modellen en de kleuren van de monturen. Met zo'n 35 nieuwe modellen per maand wisselen de monturen regelmatig aan de hand van de laatste brilmode. Door grootschalig en aan de bron in te kopen kan Eyelove tevens een bijzonder lage kostprijs bedingen.
Om dit voordeel aan de uiteindelijke consument door te kunnen geven is ervoor gekozen om met ondernemers samen te werken. Op deze wijze hoeft EYELOVE geen dure winkels te exploiteren, maar wordt er gebruik gemaakt van de locatie en de diensten van de ondernemer en zijn medewerkers. Niet alleen vervallen hiermee dure huisvestingskosten voor EYELOVE, maar word er ook gebruik gemaakt van de inzet van de medewerkers. Zo komen ook de door te berekenen personeelskosten voor u als klant te vervallen. Ook bij TERVO zijn de medewerkers speciaal opgeleid om met zeer geavanceerde apparatuur GRATIS oogmetingen te verrichten. Dit gebeurt allemaal onder het toeziend oog van een opticien van EYELOVE. In bijzondere omstandigheden zal de opticien zelf aanwezig zijn om de klanten van dienst te zijn.
Na de GRATIS oogmeting en de keuze van uw montuur, maakt de medewerkster van TERVO nog een foto van uw gelaat. Ook hiervoor is speciale apparatuur beschikbaar. Deze foto dient het doel om de hoek van uw nieuwe bril ten opzichte van uw gelaat te bepalen. Juist dit draagt bij aan de kwaliteit van het gezichtsvermogen en een optimaal draagcomfort. U kunt bij TERVO zomaar binnenlopen. Een afspraak maken mag, maar is zeker niet noodzakelijk om een keuze te kunnen maken uit het enorme aanbod aan modellen.

Op deze wijze is het mogelijk om u 7 beloftes te doen;

1. Inclusief montuur en glazen op sterkte
    (óók kosteloos met cilinder en zonneglas)
2. Inclusief Niet goed = geld terug garantie
3. Inclusief oogmeting zonder afspraak
4. Inclusief ontspiegeling bij blanke glazen
5. Inclusief kraswerende laag
6. Inclusief dunner geslepen vanaf sterkte 3.00
7. Inclusief luxe brillenkoker
Tervo Gezondheidswinkel samenwerking met Eyelove