Tervo Groepsoverzicht Kruiden

Kruidentheeën, ook in grootverpakkingen

Een groot aantal soorten kruidentheeën, ook in grootverpakkingen. Altijd kunt u speciale wensen kenbaar maken bij de medewerkers van TERVO. Door de korte lijnen met de bron kunnen zij altijd soorten voor u bestellen, die niet vast in het assortiment gevoerd worden.

Ons biologisch-assortiment
Etherische oliën en aromatherapie

Etherische oliën en aromatherapie. Meerdere merken met vele soorten, zuivere, basis- en functionele oliën.

Tervo Gezondheidswinkel Pharma

Veelzijdig en al eeuwen lang

Reeds eeuwen lang wordt de geneeskrachtige werking van kruiden onderschreven. Kruiden worden ook preventief gebruikt. De veelzijdigheid in het gebruik van kruiden is bij TERVO terug te vinden in de breedte en diepte van het assortiment.
Naast een enorm assortiment thee heeft TERVO ook een groot aantal kruidentheeën. Door de korte lijnen naar de bron heeft TERVO niet alleen kleinverpakkingen, maar ook grotere VOORDEELVERPAKKINGEN tot 1000 gram. Een zo groot mogelijk deel van het beschikbare aanbod wordt vast in het assortiment aangeboden. Speciale wensen kunt u, als klant van TERVO, altijd kenbaar maken bij de medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om aan uw eventuele specifieke wensen te kunnen voldoen. Zo kunnen er altijd soorten besteld worden die niet standaard in het assortiment gevoerd worden.
Ook voor keukenkruiden kunt u terecht bij TERVO. In het bijzonder zijn we trots op onze samenwerking met Het Blauwe Huis (hetblauwehuiskruiden.nl). Stichting Het Blauwe Huis brengt een prachtige lijn biologische kruiden voort. Een aantal soorten van deze kruiden zijn Demeter-gecertificeerd.
Ook op het gebied van etherische oliën en aromatherapie kunnen de gediplomeerde medewerkers van TERVO u van een prima advies voorzien. TERVO heeft van een aantal merken naast een groot assortiment basisoliën ook allerlei functionele oliën. Met name het merk Aromed staat bekend om zijn zuiverheid en puurheid.