De gezondheid staat centraal

"De gezondheid staat centraal" dat is het motto waarmee TERVO faam heeft opgebouwd. Preventief, maar ook een degelijk advies om, op natuurlijke wijze, acute en chronische aandoeningen te behandelen is datgene waar de gediplomeerde medewerkers van TERVO voor staan. Steeds meer wordt ook het accent gelegd op goede, en doelgroep-specifieke voeding. Immers een goede gezondheid begint bij goede voeding. De medewerkers van TERVO helpen de klanten graag met het maken van een goede en verantwoorde keuze binnen het grote assortiment doelgroep-specifieke voeding. TERVO is van mening dat gezond ook lekker mag zijn. Ook met, al dan niet specifieke, vragen over lichaamsverzorging worden de bezoekers van de TERVO-winkels van een prima advies voorzien. Het uitgangspunt hierbij is een bewuste keuze voor natuurlijke producten. Interessante aanbiedingen en leuke cadeaus complementeren het geheel in de winkels. Mensen die niet eerder één van de TERVO-vestigingen hebben bezocht zullen zich verbazen over de mogelijkheden die worden geboden op het gebied van een optimale fysieke en mentale gesteldheid in een uiterst aangename sfeer. Klanten die zich hebben laten registreren in de database van TERVO kunnen, zonder dat ze hiervoor een klantenpas nodig hebben, sparen voor fikse kortingen en tevens gebruik maken van allerlei andere voordelen en wetenswaardigheden. De geheimhouding van persoonlijke gegevens wordt hierbij gegarandeerd. Daarnaast kunt u sparen voor nog eens extra kortingen bij uw A. Vogel en Metagenics aankopen. Een greep uit het gigantische assortiment kan ook altijd, tegen uiterst scherpe prijzen, online worden besteld op www.tervo.nl

Hoe het allemaal begon

Reeds in 1967 begon het allemaal voor de toenmalige zestiger, de heer Terpstra en zijn echtgenote mevrouw Vos in de unieke De heer en mevrouw Terpstra Brabantse grensplaats Putte. Aan hen dankt TERVO ook haar naam. Sedert het voorjaar van 2014 is er een tweede vestiging van TERVO geopend in Baarle-Nassau, eveneens gelegen in de grensstreek met Vlaanderen.

De drogisterij van TERVO in 1967
De drogisterij van TERVO in 1967
In 2016 werd in Putte de herontwikkeling van het plein, waar TERVO is gehuisvest, geëffectueerd. Met dank aan de rijke historie en de betekenis die TERVO heeft en reeds jaren heeft gehad voor het economisch klimaat in Putte werd het plein naar TERVO vernoemd. Inmiddels is dus TERVO in Putte gehuisvest aan het Tervoplein! Nog altijd staan in de beide TERVO vestigingen, 7 dagen per week, gediplomeerde medewerkers klaar om de klanten, zowel uit België als Nederland van een deugdelijk advies te voorzien. Ook voor wat betreft de verkrijgbaarheid en de prijzen is het nog altijd zeer de moeite waard om vanuit België één van de TERVO-winkels te bezoeken.

Vakkennis bij TERVO. De gediplomeerde medewerkers adviseren u graag;

Drogiste
Voedingsdeskundige
Schoonheidsspecialiste