Tervo Groepsoverzicht Pharma

doelgroep-specifieke voeding als gluten- en lactosevrij

Een groot assortiment "doelgroep-specifieke" voeding als gluten- en lactosevrij.

ontbijtgranen, kiemen, pitten & zaden

Naast ontbijtgranen heeft TERVO ook een groot aanbod aan kiemen, pitten & zaden.

naast een enorm assortiment A-kwaliteit zuidvruchten heeft TERVO ook een groot assortiment klasse I rauwe noten
Naast een enorm assortiment A-kwaliteit zuidvruchten heeft
TERVO ook een groot assortiment klasse I rauwe noten.
Tervo Gezondheidswinkel Pharma

Allergisch of intolerant voor voeding of toevoegingen hierin?

Steeds meer mensen ervaren ongemakken bij- of zijn intolerant voor de consumptie van bepaalde voeding of ingrediënten uit voeding. Vaak worden vage klachten ervaren waarvan de oorzaak niet gezocht wordt bij de voeding. Eén van de uitgangspunten binnen de bedrijfsvoering van TERVO is dat een goede gezondheid juist begint bij goede voeding. Steeds meer artsen en therapeuten wijzen hier hun patiënten ook op.
Daarnaast zijn velen allergisch of intolerant voor voeding of toevoegingen hierin, vaak zelfs zonder dat men zich dit zelf realiseert.
De meest bekende zijn wel (geraffineerde) suikers, lactose en gluten. Al dan niet wetenschappelijk bewezen, mag aangenomen worden dat allerlei toevoegingen in de voeding als conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakversterkers en verdikkingsmiddelen een slechte invloed kunnen hebben op de levenskwaliteit van de mens en helaas ook op de levensduur. Inderdaad, toevoegingen in de voeding staan onder toezicht van nationale of internationale auspiciën. Echter waar vaak aan voorbij gegaan wordt is, dat dit geld voor een afzonderlijk product. De optelsom van de dagelijkse consumptie van producten met allerlei toevoegingen mag als zorgelijk gezien worden vindt men bij TERVO.

Het is een continue streven van TERVO om mensen te helpen met, indien mogelijk biologische, doelgroepspecifieke voeding. Naast dieet- en afslankproducten heeft TERVO een groot assortiment glutenvrije en lactosevrije voeding.

Naast allerlei Mediterrane producten zijn zeker ook "kiemen, pitten en zaden" sterk vertegenwoordigd in het assortiment van TERVO. Naast allerlei, voornamelijk biologische, ontbijtgranen heeft TERVO ook een grote keuze in 1e klasse rauwe noten en A-kwaliteit gedroogde vruchten.

Een goede gezondheid begint bij goede voeding.

/* */