Tervo Groepsoverzicht Pharma

Gedegen vakkennis bij de gediplomeerde medewerkers

Gedegen vakkennis bij de gediplomeerde medewerkers. Het gaat immers over uw gezondheid.

Leidapharm neusspray

Leidapharm neusspray,
fles 10 ml vaste lage TERVO-prijs

Golden Naturals, een prachtig assortiment van voedingssupplementen

Golden Naturals, een prachtig assortiment van voedingssupplementen. Met een terugbrengpremie voor u op de dop. Bij 40.000 doppen is er weer iemand in onze samenleving geholpen met een blinde geleidehond.

Een enorm assortiment aan Homeopathie, Fytotherapeutische producten en celzouten

Een enorm assortiment aan Homeopathie, Fytotherapeutische producten en celzouten.
Met een uniek spaarsysteem voor GRATIS producten bij uw A. Vogel aankopen .

Tervo Gezondheidswinkel Pharma

Zelfzorg, maar wel met een vakkundig advies

Met veel vakkennis kunnen de gediplomeerde medewerkers van TERVO u op curatieve wijze van dienst zijn met een enorm aanbod aan geneesmiddelen. Naast het grote standaard assortiment kunnen er altijd, op speciaal verzoek, producten voor u besteld worden die niet vast in het assortiment worden gevoerd. TERVO heeft meerdere leveranciers en producenten, waardoor u nagenoeg altijd geholpen kunt worden, ook in het geval van bijvoorbeeld een bepaalde merkenvoorkeur.
Ook om uzelf preventief te beschermen, bijvoorbeeld ter voorkoming van leeftijd gerelateerde klachten, kunnen de medewerkers van TERVO u van een prima advies voorzien. TERVO omarmt de basisgedachte dat een goede gezondheid begint bij goede voeding. Desondanks lijkt de verschraling van al het natuurlijke in onze maatschappij verantwoordelijk te zijn voor het feit dat mens en dier meer en meer de behoefte hebben aan aanvullende vitamines en mineralen. TERVO heeft hiervoor een enorm aanbod aan voedingssupplementen. Ook hier is de basis altijd een gedegen advies op maat. Het gaat hier immers over uw gezondheid.
Een merk waar TERVO trots op is, zijn de voedingssupplementen van Golden Naturals. Voor u als consument zit er een terugbrengpremie op elke dop van een pot supplementen van dit merk. Golden Naturals neemt hierbij de sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid om deze doppen in te zamelen. Elke 40.000 stuks die terug zijn gekomen betekent de aanschaf van een blinde geleidehond, waar een van onze naasten enorm mee geholpen is!

Steeds meer mensen blijken, zowel preventief als curatief, een voorkeur te hebben voor natuurlijke producten. TERVO heeft een enorm assortiment kruiden, celzouten, homeopatische en fytotherapeutische producten. Ook steeds meer therapeuten verwijzen hun patiënten door naar TERVO, juist vanwege de enorme verkrijgbaarheid van deze producten in haar winkels.

Voor veel Vlaamse mensen is nog altijd de vrije verkrijgbaarheid van een groot aantal producten in Nederland, als ook het soms forse prijsverschil van zelfzorg producten met België, een belangrijke reden om regelmatig één van de TERVO-winkels in Nederland te bezoeken.
Extra voordeel levert het spaarsysteem van de A. Vogel producten op. Met uw spaarkaart kunt u sparen voor GRATIS producten.
TERVO is tevens ambassadeur van het merk Metagenics. Ook bij aankoop van deze producten kan gespaard worden voor GRATIS artikelen of forse kortingen op uw vervolgaankopen.

/* */